Karavaani kulkee ja koiraat haukkuvat

Jeps. Päässämme on alkanut hahmottua jo melko vahva tarinankaari (no niin vaikuttava kuin berserk-lemmingseistä voi saada, eh) ja ainakin ensimmäinen puolisko on käsikirjoituksen hiomisvaiheessa ja melko valmista tavaraa jo. Kukaan ei tiedä, miten aiomme toteuttaa kaikki villit ideamme, ja voipi olla että tämäkin poika nöyrtyy vielä taakan edessä, mutta hei: ei niin suurta vuorta, ei niin syvää laaksoa, etteikö niitä voisi kiertää. Kaikkihan olisi toteutettavissa, mutta kun valmista pitäisi olla elokuun loppuun mennessä, voipi olla ettei kolme miestä taivu ihan mitään Helmin syvänteen taistelua animoimaan. Seuraava askel olisikin koittaa kuvata nopea demovideo live”näyttelijöillä”, että voisi arvioida työn määrää ja ajatustemme mielettömyyttä. Ei sillä, minä kyllä haluan räiskettä ja menoa niin että heikompaa hirvittää. Eiköhän tästä vielä jotain hyvin eriskummallista saada aikaan.

Animaation ensimmäinen puolisko tulee sijoittumaan yksinelävän, peleistä elämänsisältöä ammentavan miehen pieneen asuntoon (Peter?? 😀 ), johon kohta maanlaajuista kaaosta aiheuttaneet evil-lemmingsit tunkeutuvat aiheuttamaan ahdistusta ja sydämen tykytyksiä. Omien mielikuvieni ja käsiksen ensiversion pohjalta piirsin nopeasti tärisevin käsin pohjapiirrustuksen tulevasta kämpästä – ihan vaan helpottamaan ajatustyötä, mutta myös lemmingsien reittien suunnittelua.

pohjapiirrustus.jpg

Lemmingsithän kulkevat aina suoraan eteenpäin, kunnes kohtaavat joko seinän (jolloin heittävät 180), tai äkkikuoleman, joka yleensä on verinen ja julma – pointti, jota tulemme työstämään animaatiossammekin, muahaha. Näitä sääntöjä hieman modattuna tulemme käyttämään animaatiomme lemmareitten kulkua kuvatessa, tosin stopparilemmingsit pystyvät kääntämään karavaanin kulun nyt myös esim. 90 astetta, kolmiulotteisessa maailmassa kun elämme.

No joo, näettepä ainakin, ettei tämä posse aina kisko kaljaa puistossa saadakseen tuloksia aikaan. Tarina on hiottu tähän pisteeseen nyt lähinnä kahvin, uskomattoman keskittymiskykymme ja Johnny Cashin vitoslevyn voimin.

vihko2.jpg

Vielä bonuksena tämän päivän ratoksi: meidän varsin hajanainen ja aivomyrkyisä vihkomme, joka tuli tutuksi jo ”palaveri”videossamme. Olkaa hyvä ja hämmentykää.

vihko1.jpg

-jussi

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Projekti

One response to “Karavaani kulkee ja koiraat haukkuvat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s