Unelmia ja toimistohommia

”Maanantai-aamuna…” jep.

Tämä päivä on kulunut mm. siihen, että minä olen fiilistellyt kävelysyklin toimivuutta ja muokkautuvuutta monien hahmojen kesken jaettuna. Voin jo nähdä lähitulevaisuudessa laittavani monikymmenpäisen Lemming-armeijan laukkaamaan määrätietoisesti kohti tuhoa ja väkivaltaa. Kuvittelin vihdoin raapaisevani yksinkertaisen kuvakässärin kasaan parissa tunnissa, mutta sehän pentele on vienyt jo ison osan tästä maanantaista, enkä ole vielä edes puolivälissä. Tosin hyvä, että aloitin. Kohtasin joitain asioita, joita en ollut vielä tarkkaan miettinyt, mutta nyt nekin alkavat selvitä – kun oli pakko miettiä luovia ratkaisuita. Selkisi myös, että meillä on aika hiton kunnianhimoinen suunnitelma, mutta eihän tänne mitä tahansa vesitettyä paskaa tultukaan tekemään.

Peter on puolestaan hajoillut lavasteiden kanssa (+ sille, että en ollut tarpeeksi selkeästi aina ilmaissut visioitani tiettyjen kohtausten suhteen, joten pari pientä juttua täytyi tehdä uusiksi), mutta nyt suuri osa kämpästä alkaa näyttää aivan pirun hyvälle. Rendausajat ovatkin sen mukaisia, mutta toisaalta meillä on täällä koko kesän käytössä neljä luokallista tietokoneita, joten eiköhän me pärjätä :D.

Jerellä on tällä hetkellä kusisin nakki tuon päähahmon luurangon ja skinnauksen kanssa, mutta elättelemme toiveita ettemme myöhästy tekemästämme aikataulusta kovinkaan pahasti. Ainakin tällä viikolla olen uhannut saada mahdollisimman paljon sopuleiden animaatioista valmiiksi – tarvitsemme vähintään kävely-, kiipeily-, tiennäyttäjä-, hakun heilutus- ja sillanrakentajasyklit. Ja ehkä se laskuvarjojantteri kanssa.

Hitaasti, mutta hitaasti.

-Jussi

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Projekti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s