Pahus.

Tuntuu kuin olisi jollain tapaa luovuttanut. Päättänytkin maalata Mona Lisan sijasta tikku-ukon. Taipunut taakan alla. Liittynyt Sunrise Avenuen leiriin.

Realismi hiipi syövän lailla keskuuteemme. Se alkoi suhinana päässä ja valui alas epämiellyttäväksi tunteeksi vatsan pohjalle. Ei voinut kuin myöntää, että suunnitelmamme taisi olla liian massiivinen. Jos Jere saa päähahmon valmiiksi tämän viikon aikana, se tarkoittaa että olemme n. viikon myöhässä asettamastamme aikataulusta, ja animaatiolle jäisi aikaa neljä, viisi viikkoa. Suunnitelmissa on kuitenkin sen verran vaativia liikkeitä ja hurjaa meininkiä – ja edelleen melko pitkä tarina – että tarvitsemme kaksi miestä animoimaan Peterin hoitaessa teksturoinnit ja sen sellaiset.

Joten: modasimme alkuperäistä suunnitelmaa sillä lailla, ettei toista hahmoa (ensimmäisen veli tms.) tehdäkään. Ensimmäisenkin kanssa on tullut jo painittua yliaikaa, joten tämä liike pelastanee takapuolemme. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että suunnittelemamme veljen uhrautuvainen heittäytyminen pommittaja-Lemmingsien päälle (Talvisota, anyone?) ei toteudukaan. Tullemme korvaamaan tämän jollain muulla väkivallalla, mutta jollain tasolla harmittaa vietävästi. Tämä oli silti ainoa oikea ratkaisu.

Muuten tunnelma leirissämme on vallan mainio, eritoten nyt kun toisen hahmon taakka vierähti pois ja voimme aivan pian keskittyä animaatioon(heti kun saan kuvakässärin tehtyä).

-Jussi

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Hajoilua, Projekti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s