kyllähän tämä etenee sittenkin

Olen käyttänyt varsin runsaskätisesti aikaa pienten asioiden hiomiseen, mutta nyt tuo vajaan minuutin mittainen kävely keittiöön ja takaisin -kohtaus on melkein purkissa (vain lemmingsit puuttuvat taustalta). Testirendauksessa tapahtuu hämmentävää välkkymistä parissa esineessä, mutta se korjaantunee, kunhan korvaamme proxy-objektit niillä aidoilla.

Proxyt ovat siis edustamassa toisesta tiedostosta linkitettyjä esineitä yms, jotta niitä voi liikutella. Alkuperäiset meshit ja objekti-tiedot pysyvät turvassa tällä tavalla.

Melko pitkään hinkkasin myös kameran liikkeitä, koska jos jotain inhoamme, niin niitä peruskiihtyvyydellä rullaavia ja kierteleviä 3d-kameroita, joita on joka toisessa animaatiossa, ellei useammassakin. Vielä on pieniä pieniä yksityiskohtia hiomatta, ja niihin palaan jos jää aikaa.

Kohta pääsen varsinaisen äksönin kimppuun!

Tuossa muuten poikain kanssa pähkäiltiin varmasti 5-10min miten ratkaista 16:9 -kuvakoon yhtälö, jossa leveys on 320. Oikeasti. 16/9 = 320/x tuotti kasan päänsisäisiä umpisolmuja ja hermostunutta – epäuskoista – naurua. Onneksi ei tarvitse enää ikinä osallistua yo-kirjoituksiin. Huraa!

Se on muuten 180.

No nyt kun sen katsoi kokonaan, niin olihan siellä yksi hieman isompi källi, johon liittyy ik-constraintin putoaminen nollaan yhden framen aikana ja sen ansiosta paikalleen nytkähtävä käsi. Korjataan…

-jussi

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Projekti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s