pe pe pe rjantai rkele rse

Noniin. Ei niin hyvää, ettei kilo kaupalla jotain mätää ja haisevaa.

Osa animaatioista alkaa näyttää hiton kivalta. Ei siinä mitään, mutta deadline lyö kintuille kuin porvari kepillä kapista koiraa. Minulla on mahdollista vielä saavuttaa jonkinasteinen loppukliimaksi aikataulun mukaisesti, mutta osa meidän animoiduista objekteista värisee rendatessa kuin yksinäisen naisen Magic Bullet. Joten on tässä on vielä muutama tekninen sähköaita ylitettävänä.

Sen lisäksi pitäisi vielä katsella ja tarvittaessa animoida muutama kamera kohdilleen, pistää lemmingsit paikoilleen Jeren animoimiin kohtauksiin (sillä olen viisaasti pitänyt niiden ohjailuun tarvittavan tietomäärän oman pääni sisällä), ja kaiken jälkeen koko rypäs pitäisi vielä leikata järkeväksi kokonaisuudeksi.

Syyskuu tulee, oletko valmis? No en helvetissä.

No mutta sentään sain tänään viimeisteltyä yhden lyhkäisen kohtauksen, josta alustavan version eilen postasinkin. Vaikka tuossa saattaisi olla vielä jotain viilattavaa, niin minä kyllä pidän kovasti. Ja se kai on tärkeintä.

Nyt kaljalle vielä kun ehtii nauttia auringosta. Olen minä kyllä varautunut tekemään överiä tämän jutun kanssa, että ei tämä tähän kaadu.

-jussi

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Projekti

2 responses to “pe pe pe rjantai rkele rse

  1. no, mikäli räpinä ei lopu, pistäkää esimerkki .blendit vaikka sähköpostilla tulemaan niin katon mistä on kyse. en saan ut omilla testauksillani vastaavanlaisia ongelmia tapahtumaan.

    .b

  2. okei, kiitti. me pistetään eka peter pähkäilemään ja katotaan sitten tarvitaanko apua 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s